Island War Operation Cold Steel

2012. november 17. - Island War Operation Cold Steel

Reggel 6:40 perc, rohanok mint az állat. Kojak 5 perc múlva a megbeszélt helyen lesz. Rendben, sikerült időre megérkeznem, a bőrkabátom majd rám rohad olyan melegem lett a futástól. Leültem szusszanni egy kicsit, eltelik egy pár perc, mire csörög a telefonom. R.I.P. Kojak a kijelzőn. Na gondolom, itt van valahol. 

-Na mi a helyzet haver?

-Elaludtam, sietek.

Addig felhívtam Neo-t, átrendeltem őt is a találkahelyre, hogy ne kelljen még érte is elmenni!

 

Bővebben: Island War Operation Cold Steel

Black Hawk Down IV.

2012. november 11. - Black Hawk Down IV.

A korai kelés után igyekeztünk, hogy az előre megbeszélt helyen felpattanjunk a már megszokott "csapatszállítónkra". Az oda út ismételten hatalmas buli, a sofőr már ismer minket, felkészült a bődületes baromságokra, bár utólag azt mondta, kissé szolidabbak voltunk, mint a múltkor. Mint akkor most is egy vendég utasunk van Mike. Igen hamar sikerült beilleszkednie a társaságba és mint kiderült, bár tudtuk, hogy régi bútordarab, egész jól nyomja a rock&roll-t. Az irányt Szenkirályszabjára vettük, ahol a BHD emlékjáték került megrendezésre. Már az érkezésünkkel is felhívtuk magunkra a figyelmet, mivel a buszunk sofőrje nem rendelkezett túlságosan jó helyismerettel, így sikerült a pályát a bejárattal ellentétes irányból megközelítenünk. Ezzel a csellel egyből a pályabejárást is megoldottuk a jó hangulatú busszal. A gyors öltözés, tárazás, kronózás és eligazítás után kezdődhetett a játék. Valami viszont kimaradt!

Bővebben: Black Hawk Down IV.

Act of Valor II.

2012. szeptember 08. Act of Valor II.

Nagy örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk az Act Of Valor meghívásos játéksorozat 2 részén is. És még nagyobb örömömre szolgált, hogy majdhogy nem teljes létszámmal jelentünk meg. 

A játék kicsit nehézkesen indult, gondolok itt a kronozásra és a fegyver meghibásodásokra. 

A játék: nem volt túlbonyolítva a sztori és nem voltak fölösleges elemek sem. Egy embert a terrorista vezért kellet elfogni, megölni, e mellet pedig épület foglalások és felrobbantások voltak.

Bővebben: Act of Valor II.

2012.08.17. - 19. Nyárzáró Buli

2012.08.17. - 19. Nyárzáró Buli Makád

Ismét egy nyár, ismét augusztus, ismét Makád!

Elérkezett az idő egy újabb csapatépítő tréningre, amit minden évben rendszeresen megtartunk, amolyan nyárzáró buliként szinte már hagyományszerűen. Idén majdnem mindenki a párjával érkezett, két tagunkat leszámítva, akiknek a hiányát sajnos éreztük, de bánatunk semmivé foszlik, hiszen az egyik tagunk apai örömök miatt van távol a csapattól!

Bővebben: 2012.08.17. - 19. Nyárzáró Buli

Áron

2012. augusztus 11. Áron

Szombat, hajnali 4:45. Önnek új SMS-e érkezett.
Ki a fene ír ilyen korán nekem, mondom magamban, miközben vakarom ki a csipát a szememből. Kezeim még bizonytalanul tapogatják a billentyűket, görcsösen markolom a készüléket, hogy meg tudjam nézni az üzenetet. Látásom homályos, alig tudom kinyitni a szemhéjamat. Ez így esélytelen.

Bővebben: Áron

Svéd

2012. július 23. Svéd Születésnapja

Ismét egy szerda esti csapattalálkozó, nem is tudom megmondani hányadik, de nem is ez a lényeg, újra együtt a banda, a felhőtlen röhögés és piálás estéje ez, hisz egy barátunkat egyben csapattársunkat ünnepeljük, lévén születése napját köszöntjük, igaz kicsit megkésve, de csak most tudtunk ennyien asztalhoz ülni.

Jó szokásunkhoz híven, itt is egy apró trükköt vetettünk be és először a gyorstokot adtuk oda Svédnek, akinek mély döbbenet ült ki az arcán.

Bővebben: Svéd

RESISTANCE 2.0

2012.06.29.-07.01. RESISTANCE 2.0

A helikopter rotorja haragosan csapkodta a levegőt, ahogy az elhagyott területen leszállt a madarunk. A kipakolás pár perce alatt még elviselhető volt az idő, mert a Black Hawk hatalmas lapátjai akár egy jó klíma lehűtöttek mindent. Aztán hirtelen minden zord lett. . A vasmadarunk elrepül és a 38 C fok akár egy mázsás kalapács sújtott le ránk. Minden csöndes, kihalt és kietlen lett. Harcálláspontot kiépíteni! Hangzik a parancs az öregtől. Sátorvasak kerülnek leverésre, és hálókörletek épülnek, aztán baljósan az égre emelkedik a halálfejes lobogó.

Bővebben: RESISTANCE 2.0

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop