SZTALINGRADI CSATA

2011. február 27. A Sztálingrádi csata

 Ismét egy vasárnap reggel és a rip csaopat megint a Tököl RAPtéren gyülekezünk 10 fővel. Nicola-nak köszönhetően kipróbálhattam a játékot egy kocával (M249). A súlya miatt voltak aggályaim, de az élmény kárpótolt mindenért. Barátaink Canop és FriGo is csatlakoztak hozzánk ezen a játékon. Az egyik oldalparancsnok odajött hozzánk, hogy egyeztesse velünk a haditervet. Közölte velünk, hogy az egész védekezést ránk építették, így minket az első vonalban helyeztek el védelmi állást biztosítani az ellenséges visszaálló közvetlen közelében. Szó szerint integetni tudtunk a sárga csapatnak. Kicsit meglepődtünk, hogy ránk osztották eme megtisztelő feladatot, de úgy voltunk vele megtesszük, amit tudunk, majdcsak lesz valahogy.

 Két rajra váltunk a létszám véget és szétszóródtunk az irányítótoronyban. Jómagam 2 mesterlövész és egy spotter kíséretében elhelyezkedtünk az emeleten a sárga visszaálló ponttal szembeni ablakoknál. Kidugtam a koca csövét az ablakon és nagyot szippantottam a levegőbe. Felmérve a terepet az ellenség közeljutásának nagyon kis esélyt adtam, mert nem sok fedezék adódott számukra. Sokat vártunk a kezdésre, már remegett az ujjam a ravaszon.


Végre… elindult az első hullám.

Az épületig sem értek el fordultak is vissza narancssárga kendőket lóbálva a magasban. Az egyik spotter rám szólt: Ne lőj, had jöjjenek közelebb. Mire én: Nézz rám, – mondtam a kocára kutatva és nevetve folytattam – én csak messzire lőhetek. További 2 hullámot sikerült visszavernünk, mind az alsó mind a felső szinteken kemény fegyverropogás volt hallható, amit csak a csatakiáltásunk nyomott el egy pillanatra. A következő hullámban már a ház tövéig jutott az ellenség, a létszámbeli fölény miatt. Le kellett csatolnom az AK-t a hátamról, hogy a közeli ellenfeleket is tudjam lőni, így fegyvereket váltogatva irtottam az ellent. Sokáig bírtuk tartani állásainkat, de sajnos kifogytunk a medic szalagból, így ki kellett állnunk és elmenni a visszaálló pontra. Mire odaértünk hallottuk a rádión, hogy az irányítótorony elesett. Sokat számított, hogy ott voltunk! Rövidre zárva soraimat, iszonyatosan jól éreztük magunkat, rettentően elfáradtunk, részemről pedig 2 rakasz bb-t lőttem el, sőt még a kocát is lemerítettem kétszer, szóval eseménydús játék volt.

 

 

 

 

 

 

Dr. Neo

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop