OPERATION SCIMITAR DAY II.

2011. március 20. Operation Scimitar Day II.

 Itt a tavasz itt van Braun új játéksorozata, ami az Operation Scimitar fedőnevet viseli. Sajnos a játéksorozat első részét kihagyta a csapatunk, de a továbbiakban ígérhetjük, hogy jelen leszünk minden eseményen. Airsoft csapatunk erre a játékra nem túl nagy létszámmal érkeztünk és a megszokott raj felállás helyett egy kis változás történt. Kojak távolléte miatt a (kezdő) rajparancsnokunk szerepét Nicola töltötte be, melyet 1 percig sem bántunk, mert a hozzáfűzött reményeket beváltotta és remekül vezette a csapatot a játék elejétől a végéig. A játék kezdetén volt egy kis félre értés, mondhatni kis játékszervezési hiba, melybe bele is futottunk.

 Sajnos a játékszervezők nem adták tudomásunkra (beleértve a többi játékost is), hogy a pálya mely része játszik vagy nem játszik, valamint mely részeken lehet áthaladni, illetve nem. Ezért a játék kicsit nehézkesen indult és talán ezért mi is nehezen éreztünk rá a játékra.
Aztán megtörtént a várva várt csoda, beindult a R.I.P. , a pályán lévő pontokat szépen sorjában foglaltuk el és tartottuk is őket, amíg az utánpótlás meg nem érkezett. Vettünk be pontokat füstöléssel, és vettünk be pontokat baráti segítséggel is. Itt egy picit ki is térnék a domb bevételére, melyen a R.I.P. segítő kezet nyújtott a 101-es csapatnak. Szép munka volt srácok! Annak ellenére, hogy a pálya nagy része terep, erdős szakasz, azért bele-bele kóstoltunk egy kis épület harcba is. Negatívumként csak annyit lehet megemlíteni, hogy az Iraki oldal kevesebb létszámmal rendelkezett, mint az amerikai (ez 30-40 emberrel kevesebbet jelent), valamint a rádiózással akadtak problémáink, inkább rajok között mint játékszervezőkkel.
Összességében egy kellemes, akcióban dús játékon vehettünk részt!

 

Várjuk a folytatást!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amon

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop