DARÁZSFÉSZEK

2011. augusztus 21. Darázsfészek

 Kisebb kihagyás után újra felfegyverkezve majdnem teljes létszámban jelentünk meg a nagykátai pályaavatón.
Tekintettel arra, hogy nem szoktunk ilyen sok időt kihagyni játékban (több hét kiesett játék nélkül) már nagyon várta mindenki a „meccset”. Mindenekelőtt jegyezzük meg, hogy egy rendkívül nagy pálya, nehéz tereppel kombinálva fogadta a nagyérdeműt. A pályán GPS és iránytű alap felszerelés mert eltévedni igen egyszerű, a pontok megtalálása pedig igen bonyolult. Sajnos az eligazítás igencsak elhúzódott, az elején ezért volt egy kis morgás, de a végén szerintem ezt senki nem bánta – de erről majd később.


Miután minden lényeges információt megkaptunk elvonultunk a táborunkba, és onnan egyenesen az első célponthoz indultunk. Egy tartalmas gyaloglás  után elérkeztünk egy tisztás környékére ahol az első kontaktunk is megvolt. Amon a géppuskával felszerelve és Kojakkal az oldalán lefogta a kb 8-10 fős ellenséges egységet, míg én és Neo gyorsan oldalba kaptuk őket, a riadalom olyan nagy volt, hogy még a medikük is előttünk állt a sebesülttel, az egész brigádot nem több mint 2 perc alatt felszámoltuk. A végén még Amon és Kojak is előjöttek fedezékükből és mészárlás szerűen két oldalról daráltuk le a túlélőket. Gyors egyeztetés után haladtunk tovább majd ismét egy rajba ütköztünk, tagjaik kicsit nehézkesen akartak narancsot elővenni. A tűzharc végére én maradtam egyedüli túlélő tőlünk, és haza is vágtam a maradék ellenséges csoportosulást. Visszaállás után immáron pontokat szállítottunk a parancsnokságra, két piros borítékot is megszereztünk melyből az elsőt Kojak és Neo a rajtól leválva szállították le. Kisebb üresjárat után egy hatalmas végjáték következett, először Braun csapatának segítettünk kitakarítani egy völgyet, ahol a csapatmozgásaink remekbeszabottan működtek Amon pedig a géppuskával könyörtelenül darálta le ami elé került legyen az növényzet vagy ellenség. Irdatlan pusztítást végeztünk a völgybe a végén már inkább elfutottal előlünk minthogy felvegyék a harcot velünk. Még el sem hallgattak a fegyverek máris húzódtunk a völgy bal szélére, először Braunt húztam ki sebesülten a tűzvonalból. Aztán elkezdünk előretörni és a hajdani Dabas SAS néhány tagjával karöltve sorra állítottuk vissza a rajokat, eljutva egészen az ellenséges HQ-ig.
Zárszóként el kell mondjam, hogy én a magam részéről még soha nem fáradtam el így egynapos játékon. Borzasztó nehéz a pálya a talaja, azon túl, hogy dimbes-dombos homokos löszös a borítás, ami rengeteget kivesz az emberből. Ami viszont pozitív, hogy a játék maga remek volt, a taktikai elemek pedig tanári módon működtek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicola

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop