D-DAY NORMADIAI HADJÁRAT

2011. szeptember 25. D-Day Normandiai Hadjárat

 Dready szokásos második világháborús játéksorozatának egy újabb állomásához érkeztünk a helyszín ezúttal is Tököl.
Jól összerakott csapattal vágtunk neki a játéknak, hiszen Redsun, Amon , Svéd, Lost, Jürgen, Cső, Canop és jómagam lövész posztot töltöttünk be e mellett Neo géppuskázott, Frigo pedig Sniperként muzsikált igen jól. Két fotós is elkísérte a csapatot erre a játékra,

 egyik Neo anyukája volt másik pedig Czakó Gabi, akinek ezúton is köszönjük a profi munkát és a kiváló képeket. A játékra eredetileg a német oldalra jelentkeztünk, de erőkiegyenlítés céljából Tibcsi bánatára és Royonikék örömére a szövetséges oldalra kerültünk. A jó időnek köszönhetően viszonylag kevés játékos mondta le a játékot. Eligazítás után gyorsan bele is vetettük magunkat a támadásba: - Le az útról, be bal oldalon a növényzetbe!! Jobbról a dombról lövések dördülnek. Nem maradunk tétlenül. Neo a géppuskával elkezdi szórni a magaslatot. - Kettő megvan! - Mindenki előre a lövészárkok felé Ketten kibújnak az árokból, de ütemet rontanak és az M249 kíméletlenül lekaszálja őket. Kettőre rárakom a dotban lévő piros pontot, a kezem pedig eljár az elsütő billentyűn, újabb kettőnek van vége. Neoval beugrunk az árokba és végig megyünk rajta szisztematikusan. - Irány az épület! Holtérből közelítjük meg, a kezem gránát után nyúl. Az első szobán már megyünk is át. Újabb szoba tisztul meg. Aztán pozíciót veszünk fel az épületben. - A központ nem válaszol a rádió hívásainkra. – Megvan a csomag, de nem válaszolnak… Közben Lost pisztolya csattan fel : egy pontos lövés és egy halott, aztán újabb csattanás és a colt újabb áldozatot szed… Közben Frigo is szedi áldozatait a távoli célpontok sem járnak jól, aki megjelenik a szálkeresztbe annak vége van…
- Mi van azzal a k*rva központtal? –hangzik a kérdés. Még mindig semmi… magunkra hagytak minket. Kiadom a parancsot: kettéválunk. A csapat egyik fele az orvossal megkerülő hadműveletbe kezd, a másik fele Neo irányítása mellett végi a megszerzett épületet. Neo pedig betörünk az irányítótorony bejáratán, gránátok repülnek a közeli helységekbe, Neo pedig kioszt egy váll lövést, én a jobb oldali keresztfolyosó felé veszem az irányt, először a folyosó jobb oldalán osztok ki egy fejlövést, aztán egy gyors dupla a távolabbi célpontra. A következő pillanatban pedig már baráti raj tűnik fel a folyosó végén!
- Megvan! Az épület a miénk! Nem tétlenkedünk indulunk tovább, s már vágtatunk is át a lövészárkok felé. Megjön az új parancs! Védelmi pozíciót kell felvenni a tank garázsoknál.
- Három vonalas védelem! A hátvédek felveszik a pozíciót a romos garázsokban, egy vonal előtte helyezkedik el a mesterlövésszel, nem sokkal előttünk pedig Neo géppuska fészket alakít Canoppal.
Meg is érkezik az első hullám. A géppuska folyamatosan húzza a hosszabbnál-hosszabb dallamokat. Canop megsérül én pedig előre megyek a helyére. Még két hullámot verünk vissza, eztán pedig kitörünk, Neoval előre megyünk, de mindketten találatot kapunk. Ha már ott voltunk nem távozunk üres kézzel, sok áldozatot követel az előre törésünk. Visszavonulás után miután összefoltoznak minket, már megyünk is vissza. Ismét kitörünk ezúttal fedezékként egy mozgó járművet használok.
Veszteségeket ismét okozunk, de megint vissza kell vonulnunk. Három a magyar igazság, ezúttal egy furgon gyomrában kerülünk egy hatalmasat, desszantolás után bevetjük magunkat a sűrű bozótosba, és árnyékként szedjük áldozatinkat, a lövészárkok előtti dombra vesszük be magunkat és egy hosszabb adok kapok veszi kezdetét, minek a végén mi jövünk győztesen, az ellenség pont vinné a „csomagot”, de nem jut el élve messzire. A pontot sikeresen megvédjük. Elindulnunk muníciót vételezni a HQ-ra. Parancsnokunk már a visszaérkezésünkkor sürget minket, hiszen újabb desszant akció vár ránk.

- Be a járműbe! Gyorsan, gyorsan! Gyerünk mindenki! Száguldunk az irányító torony mögött landoló zóna felé. Ahogy kipattanunk villámgyorsan a növényzet rejtő karjaiba rohanunk, és irgalmatlanul hátba támadjuk az ellenséget. Hatalmas veszteségeket okozunk. A másik oldal elfelejtett hátvédet állítani így, a meglepetés elemi erővel csap mindenkibe… Több raj esik áldozatul a R.I.P. halálos ölelésének, az ítéletet az ellenséges oldalparancsnok sem tudta elkerülni… Sérüléseink és kiürült tárjaink miatt a főhadiszállás felé vettük az irányt ahol is erre a napra leadtuk a „lantot”.
Zárszóként most nem zengek ódákat a csapatról, hiszen már nagyon régóta hozzuk azt a szintet amivel elértük, hogy erőkiegyenlítés céljából minket mozgatnak játék előtt. . Azt mindenképp meg kell említeni, hogy a rádió kommunikáció ennyire talán még soha nem volt rossz, mivel a parancsnoksággal jóformán zéró információ cserénk volt. Ami pozitív volt, hogy a parancsnokunk ott helyben soha nem volt tétlen, mindig kiosztott valami feladatot amihez sokszor még járműves támogatást is kaptunk. Továbbá még egyszer meg kell köszönjük a két fotósunknak a derék helytállást amit a teljes játék időtartama alatt tanúsítottak és a sok jó képet amit készítettek!

 

R.I.P. Forever!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicola

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop