BLACK HAWK DOWN III.

2011. november 13. Black Hawk Down III.

 Egy újabb hideg vasárnap és mi nagy reményekkel indultunk neki, egy teljesen új szervezésű játéknak, mely elhagyva a Softair-t reményeink szerint teljesen más szint visz az airsoftba. Utólag belegondolva és az átélteket mérlegelve ez sikerült is, rég vettünk részt ilyen korrekt játékon. Az ellenféllel többször is lepacsiztunk egy jól sikerült akción vagy épp egy kudarcba fulladt támadás során.
Persze ne felejtsük a legfontosabb érvet sem, amiért ez a játék megszervezésre került…

Kis Norbert! Nagy örömünkre szolgált, hogy érte és családráért játszhattunk! Rest in Peace! A 3 perces néma csend és a BHD main theme nagyon szép volt és a legszebb pillanat az egész játék során!
Na, de vágjunk is bele…
Az INVADERS meghívásával érkeztünk a számunkra teljesen ismeretlen pályára, amin mint kiderült a koca teljesen felesleges fegyvernek bizonyult és mi kettőt is vittünk, hogy kellő támogatást tudjuk nyújtani a testvércsapatunknak, mivel csak négyen érkeztünk eme játékra, így a két raj együtt a tíz fővel és két malaccal azért elég ütőképes fegyver. Kojak malaca el is romlott, így egy mínusz egyből, ami pedig Neo-nál volt leginkább a vállán lógott, mert az épületek nem adtak lehetőséget a sorozatlövésre, így jóformán csak a beretta volt bevethető, de tökéletesen megtette a magáét. Az 5-ös épület… Záporoznak a bb-k, Jules és Nicola bejutottak, 2 tornádó robbanása hallatszik, jó pár szomit likvidálva, de sajnos a túlerő lefogja őket, a szomik vesztesége jelentős. Az INVADERS többi tagja, Amon és Neo is csatlakozik, így elég gyorsan kipucoljuk az épületet.
Szétválunk…
Irány a színház! Royonik és Kojak közös tervet eszeltek ki. Egyszerre két oldalról fogjuk le az épületet és egyszerre próbálunk bejutni. Közben kipucolunk egy 2 szintes épületet, majd kisebb kerülővel a színház másik oldaláról simán bejutunk a pincébe úgy, egy szomi sem vesz észre minket.

 Felállunk alakzatba, Neo az élen. Irány a lépcső. Alig fordulok ki 3 lövést leadok, 2 halott, azt sem tudták honnan jött a lövés. Villámgyorsan fel a lépcsőn két irányba megyünk, és beindul a henger. Belülről irtjuk a szomikat és kemény veszteségeket szenvednek, de kevesen vagyunk így a túlerő ismét lenyom minket.
Megvan a gyenge pontjuk.
Tárazunk és irány az épület…
Újra kipucoljuk és temérdek fraget gyűjtünk be. Ezután ismét megpróbálkozunk a színházzal és megint sikeresen bejutunk, de most a másik oldalról, ahova egy 3 méteres ugrással lehet lejutni a pincébe, ahol bokáig érő poshadt víz fogad minket, temérdek korhadt fával és tégla törmelékkel. Megint bejutunk, ismét meglepjük őket, de felkészültebbek voltak és csak 5 percig tudjuk tartani magunkat. Sajnos ez így ment tovább a játék végéig, ezért a pályát nem sikerült teljes egészében bejárnunk,
amit nagyon bánunk.
Reméljük, minél hamarabb visszajövünk erre a pályára és akkor már nagyobb létszámban jelenhetünk meg
.

 

 

Dr. Neo

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop