HOL JÁTSZUNK

2011. november 17. Holjátszunk

 A minap üzent rám Dready barátom, hogy nézzem meg a maileimet. Meg is néztem és ott láttam a tőle kapott levelet, melyben egy linket mellékelt és egy üzenetet, hogy nézzek rá és regeljek. Nem is volt kérdés, hogy eleget teszek-e ennek a kérésnek.
Mondtam magamban minden jobb, mint a softair, hát meglestem. Nagyon tetszetős külalak és jól összerakott weboldalra tekinthetünk.
Véleményem szerint itt volt az ideje, hogy több fórum közül válogassunk, érezhessük a változást, mert egy adott fix fórum nagyon sablonossá válhat, nem beszélve arról, ha vissza is élnek vele és egyeseken úrrá lesz a hatalommánia.

A Holjátsszunk oldal csokorba fogja Magyarország területén zajló játékokat megyékre lebontva. Nagyon ízlésesen megalkotott kis oldal, fórummal megspékelve, ahol a játékszervezéstől kezdve az airsoft alkatrészek aldása/vétele is megtalálható.
Igaz a fórum még elég szegényes hozzászólásokban, de mindenhez idő kell. Bizom a mielőbbi gyarapodásban, sok sikert Dready!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Neo

 

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop