BÁZISFOGLALÓS BEÍRÓS JÁTÉK

2011. november 20. Bázisfoglalós beírós játék

 Szerencsésnek érzem magam, hogy erről a hétvégi kis kiruccanásról írhatok, mert nagyban könnyíti dolgomat, ogy egy esemény dús és jól megszervezett játék részese lehettem. Úgy indult a dolog, hogy a szokásos létszámban (5-7 fő) fogunk megjelenni, de sajnos megbetegedések és építkezési munkálatok miatt nem így történt. Őszintén mondom kicsit féltem a játéktól, mert csak ketten(!) jelentünk meg a csapatból. Amióta a RIP. tagja vagyok, soha egy játékon nem volt olyan, hogy csak két fővel (Nicola & Amon) képviseltettük

 volna magunkat. Mellékesen meg is jegyezném, hogy ez már felénk egy elvárt dolog, hogy ha valahol mi megjelenünk, akkor azt raj szinten tegyük. A játék elején még röhögtünk is Nicola barátommal, hogy most sajnos kettőnknek véghez vinni mindazt, amit idáig5-6-7-en szoktunk.
A játék: Szerintem mindannyiunknak az a véleménye, hogy nem szeretünk beállni más rajokhoz, már csak azért sem, mert nem vagyunk össze szokva, mások az elképzelésein, a tapasztalatain. Kapva az alkalmon, kitaláltuk, hogy felderítő posztba kérjük magunkat. A kiinduló ponton gyorsan egyeztettünk a csapat társakkal az elképzelésünkről, illetve terveinkről. A terv egyszerű volt: a csapat társaink a visszaállókhoz közel lévő pontokat tartják, míg mi az ellenséges vonalak mögé nyomulva, üresen hagyott bázispontokat, illetve kisebb harcok árán megszerzett pontokat foglalunk el. Méterről-méterre haladtunk az erdőben a lehető legnagyobb csendben. Kerültük az utakat a nyíltterületeket, közben folyamatosan pásztáztuk a belátható területeket ellenséges rajok, csapatok után. Csendben mozgásunk oly annyira kifizetődő volt, hogy rögtön a játék elején 2 ellenséges raj hátában találtuk magunkat. Annyira meglepődtek, amikor az első BB koppant a fejükön. ,, Ki lehet ez, honnan lőnek, hogy kerültek mögénk? Szerintem mi is meglepődtünk egy kicsit azon, hogy miképp sikerült 2 komplett rajt gyakorlatilag 10-15m-es távolságban megközelíteni, anélkül hogy ők tudomást sem szereztek ez idő alatt rólunk. Eme remek napon ez volt az első harcunk. Kettőnknek 10 embert sikerült kipucolnia. Pofátlanul azért még rátettünk erre egy lapáttal, mikor is egy arra közeledő mit sem sejtő rajt is sikerült újabb tíz perces pihenőre haza zavarni. Aztán futás be az épületbe, akkor döbbentünk rá, hogy oly annyira sikerült benyomulni az ellenséges vonalak mögé, amikor  megláttuk a piros zászlót a beíró pont mellet. Te szent isten, mondtuk magunkba, a piros oldal bázisa.
Annyira jól dolgoztunk, hogy senkinek nem tudott ottlétünkről és véghez vitt feladatainkról. Ellenségeink közül senki nem tudta, hogy az oly véres harcok árán elfoglalt pontok már nem is az ő tulajdonukban van.
Következő órák során több újabb pontot foglaltunk el, írtunk át és újabb mit sem sejtő rajokat küldtünk haza. Mindketten a 100%-ot hoztuk ki magunkról, alapos munkát végeztünk. Majdhogy nem tökéletes felderítésekkel segítettük az oldalunkon harcolókat, nagyon jól mozogtunk a terepen, minden alkalmat megragadtunk, kihasználtunk, mit más rajok figyelme elkerült.
Egy újabb játék, ami a szívem csücske lett. És most már azt is tudom,hogy nem kell megrettenni attól, hogy ha két fővel képviseltetjük magunkat a játékon, de természetesen ez nem azt jelenti,hogy ezek után a raj nélkül szeretnénk menni játszani.

 

 

 

 

 

 

Amon

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop