2011. Évértékelő

2011. Évértékelő

The Old Man Új év köszöntött ránk, újabb kihívások és megmérettetések elé nézünk és remélhetőleg kellő kihívást jelentenek majd számunkra, melyek építő jelleggel foghak hatni ránk.

Január 8.: Épphogy elkezdődött az év, máris a hatvani fagyos pályát tapossuk maroknyi csapatunkkal előretolt felderítőként a BAD COMPANY játék égisze alatt. Hideg van, de nem elég hideg nekünk. A szokásos normát hozzuk, mely meghatározza a 2011-es évet a játékok szempontjából.

 

Február 12.: Alig telik el egy hónap és máris jelentkezünk a BAD COMPANY II-re, azaz jelentkeznénk, ha egy hatalommániás némber nem húzná keresztbe a számításainkat.

Ez sem szegi kedvünk, csapatunk rögtönzött játékot szervez pár baráttal és ismerőssel Törökbálinton, mely játékot egy bogrács-paprikáskrumplival koronázzuk meg, ami egyeseknek kissé megfekszi a gyomrát.

Február 27.: Sztálingrádi csata, Tököl, 10 fő (Amon, Dr. Neo, Jurgen, Kojak, Lost Soul, Nicola, REDsun, Svéd), ebből két újonc (Canop, FriGo), Lost ismerősei, akiket érdekel a játék. A legjobb napot választották a játék megismerésére. Az év egyik legjobb játéka volt.

Az oldalparancsnokunk közölte velünk, hogy teljes mértékben ránk építette a védelmet, szóval a védelmi vonal kellős középre rakott minket. Ez ám a megtisztelő feladat és mi nem szúrhatjuk el, ha már ilyen feladatot bíztak ránk. Beindult a RIP henger!

StalingradA védelmi vonalunk tökéletes volt, mindaddig, míg technikai kiállóra kellett mennünk. Abban a pillanatban, hogy kitettük a lábunkat az épületből, az épületet el is foglalták, pedig még csak a visszaállóig sem értünk el. Jómagam 2 rakaszt lőttem ki M249-ből, amit Nicola jóvoltából próbálhattam ki. Nagyon jó játék volt!

Március 11-12.: Nem éppen szokványos összejövetele volt ez a csapatnak. Nem erdőben, vagy épületek közt csatáztunk, hanem Makádon szorongattuk a pálinkáspoharakat. Nem ez volt az első buli, mióta megalapult a RIP, de ez volt az első ilyen, mióta Airsoft-ozunk. Másnaposság, fejfájás, kialvatlanság, szájszag, kanszag. Fergetegesen jó buli volt!

Április 11.: INVADERS vs. R.I.P. Tököl. A puhányok otthon maradtak, mivel paintballosok vannak a pályán. Csak két raj jött el. Ez cseppet sem veszi el kedvünk a játéktól. Frissen kötött baráti szövetségünket méltó módon ünnepeljük meg. Airsoft-os karrierünk során ez volt a legkorrektebb és legjobb kis létszámos játék, amin valaha részt vettünk.

INVADERS vs. R.I.P.

Május 14-15.: PACIFIC Guadalcanal, alapcsapat 4 fő (Amon, Kojak, Nicola, Svéd).

PACIFIC GuadalcanalIgazán ütős és összeszokott rajként voltak jelen a srácok ezen a játékon. Igaz a játék már elindúlt, mikor a fiúk még csak a málhájukat pakolták magukra, de hamar behozták a lemaradást és a formát hozva, beindult a RIP henger. Megadott koordinátára kellett ládákat cipelni, ellenséges területeket tisztítottak meg egész csapatokat számoltak fel maroknyian. Hiába a fegyverek, a gránátok, a rengeteg BB a gyors felcserek, fel sem érnek az összeszokott jól szervezett csapatmunkával. 

Az éjszakai játékrész, a 4 traceres fegyver látványa leírhatatlan látvány volt. Olyannyira eredményes volt az éjszakai játék, hogy a demoralizált ellenfelet egész a bázisukig visszaszorították.

 

Június 11-12.: 9 POTA, Eger. Megint egy maroknyi (Amon, Lost Soul, Nicola, Svéd) a csapatlétszám. A történet a szovjet hadsereg szomorú története Afganisztánban. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a fiúk a fogukat is ott hagyták.9 POTA Járőr szakaszként portyáztak az egri erdőben.

Bázisépítés után iszonyatos afgán támadások érték őket, mint a kínai háborús filmekben, mikor lelősz egyet és másik 3 jön a helyére. A járőrözés elmaradt mivel a bázisul szolgáló dombot védték, alakították ki úgy, hogy az tökéletes biztonságos legyen egy esetleges roham ellen. Sajnos a játék részükről félbe maradt, mert az éjszakai kimerültség mindenkit a sátrához húzott, viszont a srácok nem akartak aludni, így jobbnak látták, ha hazajönnek.

Július 2-3.: Operation Scimitar IV-V. Hatvan/Nagygombos, csapatlétszám 8 fő (Amon, Canop, Dr. Neo, FriGo, Lost Soul, Nicola, REDsun, Svéd). Sajnos Kojak nem tudott eljönni velünk az év egyik legjobb játékára, hiányzott is nekünk!

OPERATION SCIMITAR IV-V.Iszonyat sátortáborunkkal otthonossá varázsoltuk bázisunkat a játék idejére, és a finom bográcsolásaink illata minden tekintetet odavonzott.

Szokás szerint a legkeményebb feladatokat kaptuk oldalparancsnokunktól, ahogy ő mondta „Ti biztosan meg fogjátok oldani és nem is merem másra bízni”.

Ezen a játékon tettük hitelessé két újoncunk (Canop, FriGo) R.I.P.-es tagságát.

Amon-t is kipróbáltuk csapatvezetőként és remekül helytállt!

A RIP hengerből itt sem volt hiány. Mikor nem volt rádió, önkényesen az egész hatvani épületkomplexumokat végigtakarítottuk, elhozva több ládát is. Nem nagyon álltunk meg, így talán érthető, hogy késő este inkább a tábortűz melegénél készítettük a lecsót és pihentük ki a nap fáradalmait.

Felejthetetlen 3 nap volt ez számunkra, ami még jobban összekovácsolt minket!

Augusztus 21.: Nagykáta, Darázsfészek. 30° árnyékban, 8 fő (Amon, Csövi, Dr. Neo, Kojak, Nicola, Lost Soul, REDsun, Svéd). Új pálya, új kihívás. Valószínűleg még nem ettünk ennyi pókhálót életünkben, mint ezen a terepen, amerre csak mentünk pókháló borította be a terepet. Nem csak a BB-ket, de a pókokat is kerülgettük és persze gazdagabbak lettünk egy őz koponyacsontjával is.

DarázsfészekIszonyatos vereségeket okoztunk az ellennek, mikor Braun segélyhívására válaszolva, a pozíciójukat teljes 360°-ban körbetakarítottuk. A pálya nagysága miatt egy kicsit el is tévedtünk, de hamar megtaláltuk a helyes irányt.

Pompás összecsapás volt!

Augusztus 26-28.: Makád. Immáron második alkalommal került megrendezésre a R.I.P.-es több napos Csapatépítő tréning. Péntektől vasárnapig tartott a duhajkodás.

Makádi R.I.P. csapatépítő tréning  Nem is nagyon fűzök hozzá semmit ezekhez a képekhez, mert szavakba önteni úgysem lehet.

Szeptember 25.: D-Day Normandia hadjárat, Tököl. Ismét egy nagyszabású játék, amire 10 fővel (Amon, Canop, Csövi, Dr. Neo, FriGo, Jurgen, Lost Soul, Nicola, REDsun, Svéd) vonultunk ki. A játékra eredetileg a német oldalra jelentkeztünk, de erőkiegyenlítés céljából, Tibcsi bánatára és Royonik örömére, a szövetséges oldalra kerültünk.

D-Day Normandiai HadjáratEzen a játékon alkalmaztuk elsőként FriGo-t mesterlövészként újdonsült fegyverével, mely poszton kiválóan szerepelt. Bárki, aki a célkeresztjébe került, előbb vagy utóbb elővette a narancs kendőt. A játék az év egyik legjobbja volt, ismét hoztuk a formát, mind támadásban, mind védekezésben, a RIP henger tarolt.

Október 23.: Airsoft Aréna, Első Magyar Airsoft Találkozó. Sosem voltunk még itt, hát itt volt az ideje, hogy ezt a hiányosságunkat bepótoljuk, főleg, mert Royonik kérésére itt bonyolítjuk le az INVADERS vs. R.I.P. visszavágót. A létszám (Amon, Canop, DonPepe, Dr. Neo, Lost Soul, Nicola, REDsun, Svéd) a szokásoshoz képest egy fővel bővül, DonPepe személyében, akit már jó régóta nem láttunk, így örömmel fogadjuk, hogy ismét velünk van! Sajnos az idő vasfoga tönkretette az elemeit, így fegyver híján feladni kényszerülne a játékot, de mivel nekem a Beretta tökéletesen elég erre a pályára, kisegítem az elsődleges fegyveremmel, így teljes létszámmal játszhatunk. Sajnos a visszavágó elmarad, mert túl sokan jelentkeznek erre az időpontra a játékra, így az INVADERS-el közösen vesszük fel a kesztyűt.
A játék izgalmas volt és tanulságos.

November 13.: Black Hawk Down III, Kis Norbert emlékjáték. Maroknyian érkezünk (Amon, Dr. Neo, Kojak, Nicola) Szentkirályszabadjára.

A 3 perces néma csend eligazítás végén és a BHD main theme dallama hűen bizonyítja, hogy miről is szól ez a játék. Sportszerűség, összetartás és bajtársiasság! Nyugodj Békében!
Black Hawk Down III.November 20.: Pestszentimre. A R.I.P. fennállása óta, még sosem volt rá példa, hogy fővel vonuljunk ki egy játékra, hát ez is bekövetkezett. Amon és Nicola vettek részt ezen a játékon és a létszámuk sem volt hátrányukra, így is tudták hozni a normát.

December 9.: R.I.P. Összejövetel. Az ünnepek előtt egy kis találkozót rendeztünk Nicola-nál. A buli fergetegesre sikeredett, a szomszédok bánatára.

 

Megpróbáltam csokorba fogni a legemlékezetesebb játékainkat, remélem sikerrel.

 

A híreken felül azt sem hagyhatom ki, hogy a csapat mennyi fejlesztést és a játék jobbáttételére alkalmas eszközt vetett be, hogy élvezetesebbé tegyük hétvégi szórakozásainkat.

Puxing PX888, ATN Night StormEz évben kezdtünk el igazán játszani, hogy elérhessünk egy adott szintet, amit még mi sem határoztunk meg igazán, csak tudjuk, hogy amit eddig elértünk az még nem a vége. Rengeteg barátra tettünk szert, akiket nem emelnék ki egyesével, de ha olvassák tudni fogják, hogy rájuk gondolok. Sok ismerőssel, haverral szoktunk együtt játszani, amiből arra következtetünk, hogy hiába a rengeteg barom terminátor és sosem halok meg játékos, mi szeretjük ezt a játékot és igyekszünk olyan emberekkel körülvenni magunkat, hogy az Airsoft számunkra továbbra is azt adja, amiért elkezdtük ezt az egészet. Kikapcsolódás, szórakozás, sportszerűség, sport és az elmaradhatatlan nevetés!

Mindezen hírek semmit sem jelentenének, ha nem lenne az a 10 ember, akik egész évben formálták, alakították a csapat jelenlegi arculatát, hogy mára ilyen fényesen ragyogjon. Örömömre szolgál, hogy köztetek lehetek, hogy veletek tolhatom és megoszthatom veletek örömöm, bánatom.

R.I.P. SquadRIP Forever!

Dr. Neo

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop