Egyet lövök, véged van!

2012. február 05. Egyet lövök, véged van!

 

A hóálcák beszerzése óta erre a játékra vártunk, és ha késve is de megérkezett a nagy hó! Ennek örömére a hagyományos DPM szerelésünket felváltotta a fehér ruházat, és a fehérre álcázott fegyverek. A körülmények miatt sok papírkutya otthon maradt így csak egy maroknyi ember jelent meg reggel.

 

Ez a maroknyi pedig hüledezve nézett minket amint beöltöztünk és álcánk elrejtett a kíváncsi szemek elöl.

 

Maga a játékmenet nem volt egy nagy szám, de a körülmények hatalmassá tették a napot.

Kb -8 fok volt egész nap, és helyenként térdig ért a hó. 

Csapatunkhoz csatlakozott egy mesterlövész, Ramadon személyében, ő szintén a körülményeknek megfelelően öltözött fel, és végig kitűnően mozgott velünk, remek pozíciókat felvéve, így ezúton is köszönjük a remek játékát!

A feladatok nem voltak túlbonyolítva, csomagokat kellett leszállítani, úgy hogy a célállomás az ellenfél bunkerének tetején volt.

Remek harcokat vívtunk extrém körülmények között, volt olyan kör mikor fél óra alatt mind a három csomagot mi szállítottuk le, úgy hogy az ellenfél bunkerét teljes mértékben elfoglaltuk. Később pedig szívélyesen rávilágítottunk, hogy WD és csapata nem figyel a hátára! A nap végére megtapasztalhattuk, milyen mikor a csurom vizes kesztyű elkezd megfagyni úgy hogy közben benne van az ember keze.

Milyen mikor befagy a tárkioldó és csak komoly erőfeszítés árán lehet tárat cserélni. 

Az ember lövései a fegyver fagyása miatt egész mások lesznek, a fejenkénti száz lőszer miatt a "locsolás" pedig abszolút nem fért bele, így a hideg dacára az embernek meg kellett próbálni precíz lövéseket leadni.

A magam részéről felejthetetlen élmény, és állóképesség próba volt ez a nap. A 10-15 méteres csúszásokat amiket a dombtetőkről ülve követtem el, fegyveremet a mellkasomra szorítva életem végéig emlegetni fogom. Még most rágondolva is beleborzongok....

Huááá!

Nicola

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop