8. Csapatszületésnap

2012. március 24. Makád, 8. Csapatszületésnap

 

Március, jó idő, barátok...Ha ezek megvannak akkor minden alapanyag megvan egy remek makádi bulihoz. Már-már hagyományos módon ha ott alvós buliról van szó akkor a makádi "buli vityillóba" fészkeli be magát a csapat, s nem történt ez másképp most sem, ezen szép március 24.-i hétvégén. Ünneplésre volt apropó bőven hiszen országos Gábor napok voltak, így Neo, Jürgen és jómagam névnapjára is ihattunk.

E mellett pedig születésnapok is voltak az elmúlt időszakban, nevezetesen Pepe, Neo és Lost egészségére koccinthattunk. Valamint nem szabad megfeledkezni a mi szeretett csapatunk a R.I.P. fennállásának 8. évfordulójáról.

 

Megérkezés után tiszteletünket tettük a Pákász Tanyán, ahol komoly mennyiségű étel került elfogyasztásra, az étterem nagy, a többi vendég kevésbé nagy örömére... Tetemes kalória bevitele után pedig hatalmas tivornya kezdődött, volt gumikacsa, részeg Rambo, fakanalas heretorna, éjszakai erdőjárás és minden ehhez hasonló, illetve kevésbé polkorrekt dolog, melyben szónoki képességeimet is megcsillanthattam... Mit is mondhatnék még: ez ismét remekül sikerült!

Nem szabad megfeledkeznünk arról az emberről sem, aki a háttérben dolgozik és minden kívánságunkat lesi, hogy tökéletesebbé tegye szeretett csapatunk weboldalát. Igaz, hogy ő sajnálatosan nem játszik velünk együtt, de ősidőktől fogva a R.I.P. oszlopos tagja. Neki köszönhetjük, hogy az év elején megújult külsővel vághattunk neki az évnek.

Köszönjük fáradozásaidat Puccos!

Viszont a következő bulin neked is ott kell lenned!

Másik fontos hír, amit kiemelnék így az ünneplés alkalmával, hogy elkószált bárányunk a csapat egyik fő alapítója visszatért sorainkba és újult erővel vetette bele magát a játék sűrűjébe. Mit is mondhatnék, nálunk sosem elég a támogatókból!

Örülünk, hogy újra közöttünk vagy DonPepe alias Rubber Duck!

Mint ahogy mások már mondták, nálunk családias a hangulat! Nem is lehetne másként, hisz a csapat magját mélyen gyökeredző baráti szálak kötik össze és nem tudjuk másképp elképzelni ezt a csapatot mint egy második vagy harmadik családot.

Nem is kívánhatnék, jobb bajtársakat, barátokat, családtagokat magamnak! Öröm veletek együtt tölteni minden percet!

 

R.I.P. forever!

Nicola, Dr. Neo

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop