Fradi Gyereknap

2012. május 27. II. Fradi Gyereknap

Szokatlan apropóból írok most hírt, hiszen túl vagyunk az első gyereknapi bemutatónkon. A csapat a Ferencvárosi Torna Club jóvoltából meghívást kapott az Albert Stadion parkolójában megrendezett gyereknapi ünnepségre.

Hajnalban már nagy sürgés forgás volt a számunkra kijelölt helyen, hiszen a szokásos óriás sátrunkkal érkeztünk a helyszínre, melyre rendhagyó módon az álcaháló került. A sátorba egy gyermekek számára felállított kisebb lőállást, alakítottunk ki, kívül pedig felsorakoztattuk az arzenálunk egy részét.

A hatás nem sokáig váratott magára, egész nap órási volt az érdeklődés, a gyerekek több tízezer lőszert ellőttek. A kiállított harceszközök, a velük pózoló kis srácok, és az állig felfegyverzett katonák pedig folyamatosan a fényképezők lencséjében villogtak. A gyerekek mellett a szülők is élvezték, a nem mindennapi tárgyakkal történő ismerkedést, valamint az FTC volt és jelenlegi labdarúgói is kipróbálták magukat lövészetben, illetve egy társunk jóvoltából folyamatos előadást hallhattak a fegyverekről, ismerkedhettek a különböző országok katonaságainak és rendfenntartó szerveinek eszközeiről.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy csodálatosan sikerült a lebonyolítani a rendezvényt. A nap végére legalább annyira elfáradtunk, mint egy kiadós harci szimuláció után, de lévén, hogy fegyverekről van szó a figyelem, és a biztonság fenntartása egy pillanatra sem lankadhatott. Köszönjük az FTC Labdarúgó Zrt. vezetőinek a segítséget, és a meghívást. Külön köszönjük Temesvári Zoltán és Féderer Andrea munkáját, és csapatunk civil körökben történő népszerűsítését.

 

Nicola

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop