Black Hawk Down IV.

2012. november 11. - Black Hawk Down IV.

A korai kelés után igyekeztünk, hogy az előre megbeszélt helyen felpattanjunk a már megszokott "csapatszállítónkra". Az oda út ismételten hatalmas buli, a sofőr már ismer minket, felkészült a bődületes baromságokra, bár utólag azt mondta, kissé szolidabbak voltunk, mint a múltkor. Mint akkor most is egy vendég utasunk van Mike. Igen hamar sikerült beilleszkednie a társaságba és mint kiderült, bár tudtuk, hogy régi bútordarab, egész jól nyomja a rock&roll-t. Az irányt Szenkirályszabjára vettük, ahol a BHD emlékjáték került megrendezésre. Már az érkezésünkkel is felhívtuk magunkra a figyelmet, mivel a buszunk sofőrje nem rendelkezett túlságosan jó helyismerettel, így sikerült a pályát a bejárattal ellentétes irányból megközelítenünk. Ezzel a csellel egyből a pályabejárást is megoldottuk a jó hangulatú busszal. A gyors öltözés, tárazás, kronózás és eligazítás után kezdődhetett a játék. Valami viszont kimaradt!

Emlékjáték lévén az 1 perces néma csenddel való tiszteletadás elmaradt (kár érte). Essünk nekik! A játékterületen a növényzetet az erős, néhol áthatolhatatlan bokros területek jellemezték, Ez sokszor arra késztette a csapatot, hogy nagyobb kerülőkkel közelítsük meg célpontjainkat. Olykor pedig hihetetlen módon a BB-k nem találtak célt még akár a pár lépésre lévő ellenfélig. A játék első pár perce azzal telt, hogy olyan irányt keressünk, amerre nem hemzseg a baráti rajok hada.

 

Ha otthon majd megkérdezik, hé Hoot miért csinálod? Miért? Te oda vagy a háborúért? Én árva kukkot sem szólok. Miért? Úgysem értenék, úgysem értenék miért csináljuk.. Nem értenék meg, hogy csak a bajtársad miatt és kész, csak ennyi .

Összességében egy fergeteges, jól szervezett játékon vehettünk részt ismételten.
Nagyon jól éreztük magunkat.

Amon, REDsun

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop