M.A.S.H. Érd

M.A.S.H. Érd: 2010 január 03

Szinte még el sem kezdődött az év és a csapatunkat a 2010-es évben igen korán harc mezőn lehetett találni. Igaz, hogy nem a teljes csapat de arra elég volt, hogy egy jó és élvezetes játékot játszunk.

Röviden hogy is zajlott le az év első AIRSOFT küzdelme.

Megérkezés után a Csupa fehér, csupa hideg, Érd fogadott minket. Sokan jártunk már ezen a pályán, de nem télen. Sokkal izgalmasabb, mikor nincs sűrű aljnövényzet és dús fák, nincs az a csupa zöld, hanem a puszta kopár fák és minden fehéren rikít. Teljesen más az egész. Sajnos a játék a szokottnál lassabban indult el, így majdnem befagyott a seggünk mire elkezdődött. A játék elején védelmi posztot láttunk el, így sok harcban nem volt részünk, az elején kaptunk egy rövid hullámot, amit gyorsan visszavertünk. Utána semmi nem történt, de körülöttünk minden más posztot elfoglaltak, így csak mi maradtunk egyedül. Nyakunkat behúzva pontlövésekkel szurkáltuk az ellent 2 másik osztaggal, egyre többen lettek, de nem tudtak közelebb jönni. Az idő fogyott és minden irányból támadtak, de kitartottunk a határidő végéig és vittük a pontot; vége lett az első körnek. Rövid szünetet tartott az egész piros csapat (kaja, pia, fegyverkezés), mikor jött az üzenet a rádióban, hogy a ellen már elindult. Mire észbe kaptunk már a nyakunkon voltak és toltak vissza valamennyiünket. Kemény lövöldözések zajlottak, de sajnos minden pontot elfoglaltak. minden irányból támadtak, de kitartottunk a határidő végéig és vittük a pontot; vége lett az első körnek.
Rövid szünetet tartott az egész piros csapat (kaja, pia, fegyverkezés, cigi), mikor jött az üzenet a rádióban, hogy a ellen már elindult. Mire észbe kaptunk már a nyakunkon voltak és toltak vissza valamennyiünket. Kemény lövöldözések zajlottak, de sajnos minden pontot elfoglaltak. Így jött a
végjáték, mikor mi lendültünk támadásba. Volt itt pár érdekes vita, amin jót mulattunk, de mi játszani mentünk nem balhézni, így otthagytunk a problémás egyéneket, igaz ez egy kicsit elvette a kedvünket a játéktól.
A támadások jól sikerültek, sorra foglaltuk el a pontokat. Talán nyertünk is, de mi ezt nem vártuk meg, mert REDsun otthagyta valamelyik ponton a táskáját és elmentünk megkeresni. Az idő a vége felé egész jó lett, még a nap is kisütött.
Összegezve, kicsit kusza volt a játék, nem voltak jól átszervezve a visszavonulási pontok, de a terep tökéletes volt egy jó kis testmozgáshoz és egy kis újévi lövöldözéshez.

Dr. Neo

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop