CHAOS

2010. január CHAOS Az első nap

 A nevéből is adódóan ez a játék totál káosz volt nekünk legalább is, ami az odajutást illeti :)
Mivel a rip csapatnál  mindkét sofőr és navigátor sem készült fel érdemben az útra, hogy pontosan odataláljunk így kicsit késve érkeztünk. Na nem is ez a lényeg, hanem a játék!
Egy biztos, hogy nem volt unalmas az oda út!

Mivel késve érkeztünk, így Kobzostól gyors eligazítást kapva villámgyorsan átöltöztünk, és belevetettük magunkat a játék sűrűjébe. Kezdésnek teljesen át kellett verekedni magunkat a pálya túloldalára. Félúton magunkhoz vettünk egy zacskó kokaint a laborból, amit az ellenség nem vett el tőlünk mikor kilőttek mindannyiunkat, így azt mikor visszaálltunk sikeresen leadtuk a bázison. (A cucc jó volt!) Sok kontakt volt, izgalmas akció dús lövöldözésekben volt részünk. Az idő gyönyörű volt, hideg, esett a hó, de gyönyörű! Sajnos sok érdekes dologgal szembesültünk, dobatás probléma, 10 méteren belül puska kitartva sorozatlövés, ami igencsak elvette a kedvünket a játéktól, de ennek ellenére nagyon jól éreztük maunkat, és a szervezés remekre sikeredett.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy részvétünket fejezzük ki Verpelét miatt, és reméljük ez a Kobzos szervezésekre nem nyomja rá a bélyegét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Neo

 

 

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop