SABOTAGE VIII.

2010. június 27. Sabotage VIII. Tökölisztáni Túszmentés

   Csodálatos reggel virradt ránk, mikor a Tökölisztáni milíciával, már teljes fegyverzetben masíroztunk a kronózásra. Codiac csak annyit mondott mosolyogva, mikor végignézett fegyverarzenálunkon: „Örülök, hogy piros vagyok!” Nem vitás szép látvány voltunk: 1 hatlövetű és 2 sima gránátvető, egy tucat gránát, több ezer BB és 7 keménytökű milicista!
Tibcsi alias Achmed, a milícia eszmei vezetője személyesen keresett fel minket, hogy közölje a legszopatosabb feladatokkal bíz meg minket, mert úgy látja, képesek vagyunk megoldani őket. Mit mondhattunk volna… Tökölisztánért mindent!

Gyors eligazítást tartottunk új tagunknak, aki teljes joggal viselheti felvarrónkat, mivel derekasan helytállt egy olyan játékban, ahol véleményünk szerint a legjobb teljesítményt hoztuk ki magunkból és mindvégig tartotta velünk a lépést.
Halál hozott a R.I.P. Squad-ban Svéd!
Az eligazítás után kezdődött, amire már régóta vártunk egy kis hentelés. A játék elején egy kis L.A.R.P. elemekkel megtűzdelt elterelés volt. 2-3 milicista raj fegyverei letéve riogatta a NATO katonákat elterelés gyanánt. Achmed egyből a sűrűjébe dobott minket. Egy olyan épületet kellett biztosítani, ami előtt az egész NATO hadosztály elvonult. Nem kicsit viszketett az újunk a ravaszon, de a rádióban csak egy parancsot ismételtek: „Várjátok meg a tűzparancsot!” Nem tehettünk mást, tűrnünk kellett az imperialista, önimádó mocskok szidalmait és kiáltásait. Mintha csak meghallotta volna fohászunkat, Achmed kiadta a tűzparancsot! Egyszerre rontottunk ki az épületből, aminek a felügyeletére küldtek ki minket és az egész NATO rajt, akik figyelmetlenségükből nem hagytak hátvédet, sajttá lőttük. Szinte egyszerre harsant fel a milícia csatakiáltása, amit a fegyverropogás és a lepattanó BB-k hangja alig tudott elnyomni. A kivárás meghozta a várt hatást. A NATO katonákat meglepetésként érte a támadás és sikerült az egész hadosztályt visszarugdosni egész Amerikáig.
Órákig tudnám írni az eseményeket, de rövidre zárom e sorokat annyival, hogy egy iszonyatosan jól megszervezett és kivitelezett játékon vehettünk részt, ahol megint sikerült a maximumot kihoznunk magunkból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr,Neo

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop