GAME WARDEN 2. VIETNÁM

2010. július 24. GAME WARDEN 2. Vietnam Neszmély Alsó-sziget

 Itt volt már az ideje, hogy a rip csapat kipróbálja magát egy 2 napos játékon is, próbára tegyük állóképességünk és éjszakai játékstílusunkat.
Kissé korán érkeztünk, így élveztük a zöldet, a fák nyújtotta nyugalmat és harmóniát. A közelben horgászok néztek miket szúrós szemekkel, nem tudták mire vélni mit keres itt öt egyen pólós katona. No de kisvártatva megjött WD és néhány harckocsi, ami a későbbiekben sikerült meglovagolnunk több ízben is a játék során.

Itt követtük el első hibánkat, pontosabban Neo, hogy egy külsős játékost bevettünk soraink közé, akiről semmit sem tudtunk és itt döntöttük el, hogy csak ismerős játékossal fogunk együtt játszani, aki tudja mi merre hány méter.
Hosszú, időtlennek tűnő megfigyeléssel kezdtük a játékot, láttuk a folyamatosan közeledő csónakokat, amik partra dobták az ellenséget, de túl a mi pozícióinkon, így csak tehetetlenül szemléltük az eseményeket remegő újjal a ravaszon.
Harckocsival rohantunk le egy éledési pontot, figyelőposzton voltunk órákig, éjszaka a csalánosban csücsültünk az ellenségre várva egy rakétaállást őrizve.
Mindenképp ki kell emelnem az éjszakai játékot. Mikor a tracer bb süvít feléd és nem látsz semmi az erdőben csak az apró világító gömböcskéket, amik feléd záporoznak, hát ez ijesztő érzés mégis feldobja az adrenalin szintedet. Egyetlen gond volt csak a játékkal, hogy hajnali 2-kor mindenki elment aludni és rákezdett az eső is, így kénytelenek voltunk hazajönni. Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat és bízunk benne, hogy a legközelebbi játék tényleg 2 napos lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Neo

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop