LENGYELORSZÁG LEROHANÁSA

2010. augusztus 29. Lengyelország lerohanása, 1939.

 A nagy játékra való tekintettel mi is nagy létszámmal érkeztünk. Megint 2 rajra osztottuk a rip csapatot, 7-7 főre, de ez elenyésző a 300 emberhez képest, akik a játék kezdetét várták.
Kaptunk egy igen remek oldalparancsnokot Royonik személyében, aki beültetett minket a csetepaté kellős közepébe, védőpozícióba épületbiztosításra. Egyből el is kezdtük átrendezni az épületet, trabantokat borogattunk fel, toltunk arrébb, fedezéket építettünk, romboltunk vagy épp helyeztünk át, hogy az ellenfél minél kisebb fejtőrést okozzon nekünk.

Elkezdődött!
Majdnem egy óráig csak néztük az eseményeket, az ellenfél felénk se szagolt. Az előttünk lévő épületben masíroztak át, hogy fogást találjanak csapatainkon, ahol át tudnának szivárogni. Ezután nem sokkal  összpontosították erőiket és megindultak felénk iszonyatos számban. Irtózatos veszteségeket szenvedve akadt el támadásuk lövéseink záporában, nem tudták megközelíteni állásainkat úgy beástuk magunkat. Ameddig a szem ellátott narancssárga találatjelző kendők lobogtak a magasban, legalább 8-9 rajnyi ember hullott el az első támadásnál, de csak nem fogytak. Hullám, hullám hátán ostromolta a pozíciónkat, de kitartottunk. A rádión elképesztő volt a káosz, hiába kértünk segítséget az csak nem jött, a medic-szalagjaink is kezdtek fogyatkozni. Félő volt, hogy lerohannak minket. Utolsó emberig tartottuk az épületet, de jobb oldalról lassacskán beszivárogtak és végül felülkerekedett rajtunk a túlerő, mégis ennek ellenére példásan helytálltunk több mint 100 ellenség ellen 40 percig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután folyamatos visszavonulás és védekezés volt és a kulcsfontosságú pontok biztosítása.
A nap felénél fordult a kocka

Mi lettünk a támadók.

Royonik-al megbeszéltük, hogy nem szeretnénk a frontális támadásban részt venni, így azt a feladatot kaptuk, hogy az ellenséges vonalakat oldalról megtámadva 4 védelmi pozíciót foglaljunk el. Szerencsések voltunk, mert egyszer kellett visszaállnunk medic-szalag kifogyása miatt és megszereztük a 4 kiszemelt posztot, igaz az utolsó épülethez erősítést kaptunk.
Miután végeztünk a feladatunkkal az ellenséges vonalak mögé lopóztunk és hátulról kezdtük el ritkítani őket, többek közt azt az épületet, amit a játék elején védtünk.

A játék végére rendesen elfáradtunk. Remek játék volt jól megszervezett tele izgalommal, de ennyi embernél a rádiózáson még hangolni kell kicsit.

 

 

Dr. Neo

AIRSOFT CSAPAT

Kojak  / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola  /  RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon  / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun  / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen  / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd  / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos  / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések,  kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop