A KEZDETEKTŐL

Volt egy BHD nevű játék, amit annak idején DonPepe pincéjében játszottunk lan-partykon. Ez a játék a Sólyom Végveszélyben (Black Hawk Down) című film nyomán készült. Később ebből a lan-partykon tartott játékkal átmulatott éjszakákból lett az interneten gép előtt ülős

Mivel sok időt töltöttünk a gép előtt ezzel a játékkal játszva asok időt töltöttünk a gép előtt ezzel a játékkal játszva aesték, ahol a TeamSpeak nevű program segítségével tartottuk a kapcsolatotegymással, mikrofon segítségével     neten, úgy döntöttünk, hogy ha már barátok vagyunk az életben, ezt a jó szokásunkat őrizzük meg a neten is. Így történt, hogy DonPepe, REDsun, Bonomi, WebTeam és Neo kezdeményezéséből, 2004. március 24-én megszületett a >R.I.P.< (Respect Integrity Protection) Squad.
Évekig toltuk, külföldi és nemzetközi bajnokságokon, versenyeken vettünk részt, ahol nem hoztunk szégyent magunkra, derekasan helytállva küzdöttünk, mind hazai és külföldi szervereken, fittyet hányva a magas pingekre. Ennek eredménye lett a sok tapasztalaton kívül, hogy pár kupával is gazdagabbak lettünk.
Aztán jött a változás szele!

A csapat elindította osztagát a CoD (Call of Duty) játékban, ami játék ekkor már hatalmas népszerűségnek örvendett nem csak világszerte, de kicsiny hazánkban is.


Így lettünk Multigaming Squad!


Ebben a játékban is nagy sikereket értünk el. A CoD révén kicsinynek sem nevezhető csapatunk, igazán nagy csapattá nőtte ki magát, igaz sok volt a fiatal játékos, akik nem sokáig voltak közöttünk, voltak olyan játékosok, akik a mai napig velünk vannak, és persze vannak azok, akik egészen a kezdetektől tolják velünk alkalmazkodva a változásokhoz, de az alapítók többé-kevésbé, mindvégig ott voltak a csapat élén. Teltek az évek, de valami hiányzott… többet akartunk! RIP Squad /Call of Duty2 / A folytatás2008 novemberében a csapat egyik alapítója DonPepe meghívást kapott egy Airsoft játékra. A többiek semmit sem sejtettek, hogy fog ez folytatódni, milyen hatással lesz ez a csapatra.
2009. januárjában még hárman csatlakoztak, REDsun, Bonomi és Neo személyében Megtörtént… megfertőztek minket! A csapat újra átszerveződött és átalakult.
2009. január 3-án hivatalosan is elkezdtünk Airsoftozni. Szerencsére egy veterán vezetett minket a harcmezőn, Kojak személyében, aki most is rendíthetetlenül visz minket előre. A baráti csapat megmaradt, a régi csapatból most is játszanak páran és pár új egyéniséggel is gazdagodott a R.I.P. csapata, de ez így van rendjén.
A többi, mint mondják már történelem…RIP Squad / Airsoft / Egy újabb megmérettetés

AIRSOFT CSAPAT

Kojak / The Old Man RIP tag  

  Kojak

Old Man

 

Tovább

Nicola / RIP tag  

  Nicola

 

Tovább

Amon / The Old Man RIP tag  

  Amon

 

Tovább

REDsun / The Old Man RIP tag  

  REDsun

 

Tovább

REDsun / The Old Man RIP tag  

  Dr.Neo

 

Tovább

Jurgen / The Old Man RIP tag  

  Jurgen

 

Tovább

Svéd / The Old Man RIP tag  

  Svéd

 

Tovább

Puccos / Webmester RIP tag  

  Puccos

Webmaster
 

Tovább

 

Airsoft service   darktactical, katonai, rendvédelmi ruházatok és felszerelések, kiegészítők javítása, átalakítása és gyártása
Kiválaszthatod hol szeretnél Airsoft pályán játszani   A játék amit játszol, ahogy még sosem játszottad
Nyugat Airsoft   Légiós Military
Az oldal fő profilja az airsoft, azon belül is a magyarországi közösségek, események, játékok de felmerülhet bármi más téma is ami megmozgatja a fantáziátokat
INVADERS!   38-asok
Dreadwill Team   Dabas S.A.S.
Nimród Airsoft Troop